Kalandvágyók

A kalandvágyók (Adventures) akik kifejezetten szeretik az izgalmat és
képesek különböző szituációkban is akár extrém módon kezdeményezni.

A „Boogie with me” a kalandvágyó kategória egyik gyöngyszeme. Látod ezt a kecses mozgást, a sugárzó nőiességet? A felirat és a minta teljesen egyedi módon fejezi ki a táncra kérést. Egy ilyen táncpartnernek egyébként ki tudna ellenállni? Ne habozz hát, add át ezt a kártyát és lendítsd a csípőd

Boogie with me? – női alak

Ki tudna a trapézgatyás táncparkett ördögének nemet mondani ? A kártya úgy indítja be a fantáziát, mint a 70-es évekbeli disco zene a megvadult fiatalságot! A „Boogie with me?” felirat teljesen egyedi módon fejezi ki a táncra kérést. Add át a kártyát, és bízz benne, hogy képesek lesznek tartani veled a lépést!

Boogie with me? – férfi alak

Szemet gyönyörködtető látvány a hölgyemény, és nem tudod róla levenni a szemed? Egyszerűen megbénít szívdöglesztő alakjával és csábos mosolyával? Ha úgy érzed, melletted áll az igazi főnyeremény, ezt a lehetőséget vétek lenne elmulasztani.

A kártyát azoknak a belevaló hölgyeknek ildomos odaadni, akiken látszik, hogy igazi Kalandvágyók.

Jackpot

A „Give me a kiss” kártyát azoknak a belevaló személyeknek ajánljuk, akik szeretnek flörtölni, csábítani és mindezt habozás nélkül a másik tudtára is adják.

Nyújtsd át a kártyát, inspiráljon az erre kapott reakció és lépj a tettek mezejére!

Give me kiss

Eredetiek

Az Eredetiek (originals), akik nem félnek ötvözni a hagyományos hódítás előnyeit
az újgenerációs ismerkedéssel. A kártyákon szereplő motívumok és üzenetek
lehetőséget teremtenek egy következő találkozóra.

Leginkább a vágy, hűség és szeretet jelképeként ajándékozunk virágot, de szimbolizálhatjuk gondolatainkat, érzéseinket is vele. Például megpillantottál egy gyönyörű lányt és el szeretnéd hívni randizni, de nincs nálad virág? Semmi gond, ez a kártya mindig nálad lehet és a hölgyek imádni fogják!

Date with me?

Ez a motívum remek lehetőséget teremt egy meghitt beszélgetéshez. Hangulatos kávéházban, illatos, szív alakú kávéfelhők között. Talán észre sem veszed, és hamarosan egy randevún találod magad!

Coffee with me?

Meginnál egy finom koktélt, de nincs kivel? Add át ezt a kártyát annak, akit szívesen megismernél egy ital mellett. Legyen tél vagy nyár, nappal vagy este, ez akár egy kapcsolat kezdete is lehet!

Drink with me?

Dícsérők

A Dícsérők (Sweet talkers) a számukra szimpatikus személynek valamely külső adottságát
avagy megjelenését dicsérik, ezzel örömet szerezve már a legelső pillanattól.

A kártya használatát kifejezetten azoknak ajánljuk, akiket ámulatba ejtenek az ízléses, karakteres hölgyek és ezt szeretnék mihamarabb a tudomásukra hozni. Miért mennél el ismét egy nem hétköznapi lány mellett, ha át is adhatod neki ezt a kártyát?

I like your style – női alak

Egyedi megjelenésével lehengerelt valaki és máris a szívedbe lopta magát? Ha úgy érzed, szívesen megismernéd, hogy mit rejt ez a megnyerő külső, akkor most rajtad a sor. Ne félj kezdeményezni. Az elismerést mindenki jó néven veszi

I like your style- férfi alak

A mosoly ajándék. Egy olyan meglepetés, ami egy pillanatig él csupán, de emléke néha örökké megmarad. Érzelmeket ébreszt és felvidítja azt, aki adja. Egyúttal persze mosolyra fakasztja azt is, aki kapja….

Ha nem tudod, hogy valóban szép mosolya van-e a másiknak, csak add át a kártyát és kiderül!

You have beautiful smile

Egy gyönyörű szem rögtön rabul tudja ejteni a szívet, viszont mi ejti rabul a gyönyörű szem tulajdonosát, ha nem ez a kártya?

You have beutiful eyes
30% kedvezményhez írd be a Kuponkodot: [ Card4love ] Élj vele!Webshop
+ +
Iratkozz fel a hírlevelünkre

✓ Kupon kedvezmények
✓ ...
✓ ...